Vreme čitanja: oko 1 min.

Lazetić ljut posle burnog remija sa Vojvodinom: "VAR sudija iz Novog Sada, neka idući put bude neko iz kluba"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Imaju za čim da žale domaći posle velikih uzbuđenja u završnici

  • 4
žarko lazetić Foto: Arenasport

Žaliće i te kako fudbaleri TSC-a zbog prošuštene prilike protiv Vojvodine, i to ne jedne, u finišu meča kada su gosti klecali i gotovo bili savladani, ali su se na volšeban način iščupali i odneli bod iz Bačke Topole. Ekipa Žarka Lazetića imala je na 1:1 stativu, pa zicer, na kraju, u nadoknadi i na vrhuncu drame, poništen im je i gol zbog ofsajda nakon signala iz VAR sobe.

Derbi je opravdao očekivanja, ali dugo će domaći da se pitaju kako je moguće da danas nisu pobedili.

- Pa realan je čim se tako završilo... Ali sigurno da žalimo za tom šansom koju smo imali preko Luke kada je pogodio stativu, nismo imali tu sreće da damo gol... Šta ja sad da kažem posle ovoga? Na sreću je da imamo ovakve stadione, ali je nažalost da negde može da se izvlači linija, a negde ne može - rekao je Lazetić pa je dopunio sam sebe, konkretno pokazao prstom na glavnog krivca danas:

- Pošto nam je bio sudija iz Novog Sada u VAR sobi (Minaković, prim. aut), kad smo igrali u Surdulici bio nam je sudija iz Leskovca, neka tako naredni put stave nekog iz kluba pa će tako biti verovatno najpravednije. Čestitam i jednoj i drugoj ekipi na dobroj brobi i nastavićemo do kraj ada se borimo.

(Telegraf.rs)

Video: TSC dao gol u nadoknadi za pobedu, posle nekoliko minuta, sudija ga poništio: Ipak je bio ofsajd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlado

    7. april 2023 | 21:06

    Jedan od najgorih trenera koliko samo može da plaće,kuka izmišlja nema mu ravnoga.

  • Zoran

    7. april 2023 | 22:18

    Drugi put mogu ja. Samo napred Vojvodina!!!

  • Sinisha

    9. april 2023 | 09:35

    Čuj čuj ko se javlja. Cele sezone navlače za vas, prošlo kolo pobedite 0:1 na jedini mogući način, penalom i ti si sada našao da se nešto žališ i to protiv kluba koji u svojoj istoriji dugoj 119 godina nikada nije imao naklonost sudija ... žalosno i smešno u isto vreme

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA