≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tonu sve lađe Stankoviću: Sampdorija u 95. minutu izgubila od najslabijeg tima lige i preuzela fenjer!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve manje nade za tim našeg trenera da opstane u društvu najboljih

  • 27
Dejan Stanković Foto: Live Media Publishing Group / Alamy / Profimedia

Fudbaleri Sampdorije šokantno su poraženi 2:3 na svom terenu protiv poslednjeplasiranog tima Serije A Kremonezea u 29. kolu šampionata Italije i tako propustili još jednu lepu šansu da krenu ka opstanku.

Gol odluke gosti su postigli duboko u nadokandi vremena, u 95. minutu, preko Leonarda Sernikole, u jeku pokušaja Đenovljana da dođu do tri boda.

Nakon ovog poraza situacija je, logično, još gora po Stankovićev tim nego što je bila u pogledu spasa od najgoreg scenarija. Đenovljani su se sa pretposlednjeg mesta na tabeli preselili na poslednje i trenutno zaostaju 11 bodova za prvim timom "iznad crte" Specijom.

Devet kola je ostalo do kraja sezone, ali je sve manje nade po Sampdoriju s obzirom na to da ni "dobijene" utakmice ne umeju da pretvore u pobedu.

Ni vođstvo u dva navrata protiv Kremonezea danas nije bilo dovoljno Đenovljaniam da slave, oba puta gosti su anulirali prednost Stankovićevog tima, na kraju na neverovatan način i odneli pobedu im daje nadu da se mogu spasiti u preostalom delu sezone.

Sampodrija je prvi put povela u 15. minutu preko Mehdija Lerisa, potom ponovo u Sema Lamersa u 66, ali su oba puta gosti našli način da vrate stvari na početak, a onda i da lupe šamarčinu rivalu u smiraj utakmice.

Junaci Kremonezea bili su Gruzin Luka Lokošvili čiji je gol u 85. mintu doneo egal gostima i već pomenuti Sernikola koji je deset minuta kasnije doneo delirijum svojim navijačima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RSK

    8. april 2023 | 19:00

    Veliki trener, ali za našu namjestenu ligu.

  • Don

    8. april 2023 | 19:04

    0 od trenera!

  • Trt

    8. april 2023 | 18:49

    Da su hteli da ostanu u ligi nebi Stankovica doveli. Stankovic i Radonjic jedino u Srbiji uz pomoc zna se vec koga mogu biti prvaci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA