≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte kako je Jović promašio šansu za istorijski gol Fiorentine u 88. minutu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srbin mogao da donese Violi deseti trijumf u nizu

  • 6
Luka Jović Printskrin: Youtube/Serie A

Iako je dobio tek 10 i kusur minuta u finišu meča protiv Specije, srpski reprezentativac Luka Jović mogao je da bude junak Fiorentine i donese svom timu istorijski trijumf!

Viola je odigrala samo 1:1 protiv tima koji se grčevito bori za opstanak, te je tako propustila priliku da prvi put u istoriji stigne do 10 vezanih pobeda u svim takmičenjima.

Prethodno su imali pet u Seriji A, tri u Ligi konferencija i jednu u Kupu, dok su protiv Specije najbolju priliku u drugom poluvremenu, za trijumf, imali u 88. minutu preko pomenutog Jovića.

Srbin je na teren kročio u 81. minutu, zatim je u finišu sjajno okrenuo čuvara, ali je sa nekih šest-sedam metara, iskosa sa leve strane, šutirao pored gola koji je čuvao Dragovski.

- Jedino razočarenje dana je što smo propustili da upišemo tu desetu pobedu u nizu, uleteli smo u ovakav dan u kom smo imali srećnog protivnika. Šteta, ostaje gorčina zbog tog rekorda koji je mogao da uđe u istoriju. Taj gol Specije mogli smo da izbegnemo - rekao je trener Fiorentine Vićenco Italijano.

Šansu Jovića možete videti na 2.25 u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA