Vreme čitanja: oko 1 min.

Kad je Haland na terenu, onda problema nema: Neverovatne makazice ukrasile Sitijevu pobedu u Sautemptonu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Erling je zaista nešto posebno

  • 1
Erling Haland Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Mančester sitija nastavili su poteru za Arsenalom u borbi za titulu. I sve će im biti lakše sada kada se Erling Haland vratio na teren. Moćni Norvežanin pokazao koliki je njegov uticaj na igru, pošto je danas postigao dva gola uz prelepe makazice - 1:4 (0:1).

Prvi gol Norvežanina došao je u 45. minutu, a zanimljivo je da je on "pao" na 100. asistenciju Kevina de Brujnea za Mančester siti u svojoj karijeri. Može se reći da je samim tim u neku ruku bio i istorijsku.

Nešto kasnije je i Džek Griliš uspeo da duplira prednost Sitija u 58. minutu, nakon čega smo videli i majstoriju Erlinga Halanda. Upravo mu je Griliš nabacio loptu, nakon čega je Norvežanin udario po "makazicama" i smestio loptu u mrežu.

Samo je Seku Mara uspeo u 72. minutu uspeo da nabaci delimični osmeh na lice navijačima Sautemptona, da bi do kraja Hulijan Alvarez sa bele tačke postavio konačnih 4:1 i ogromnu radost u plavom delu Mančestera.

Siti je sada drugi na tabeli sa 67 bodova iz 29 utakmica, a pet više ima Arsenal koji je na prvoj poziciji. Sa druge strane, Sautempton je ubedljivo poslednji sa 23 boda, četiri manje od Evertona koji je prvi siguran za sada.

(Telegraf.rs)

Video: Najmlađi ima 24 godine i 128 miliona dolara na računu: TOP 10 najplaćenihih fudbalera sveta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA