Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači Sampdorije divljali pre meča: Lancem od motora demolirali autobus sa gostujućim igračima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fudbaleri gostiju uzvratili nedugo posle na terenu - pobedom nad ekipom Dejana Stankovića u 95. minutu

  • 3
Luis Fernando Murijel; FK Sampdorija, FK Đenova Foto: AP/Tanjug

Ekspedicija Fudbalskog kluba Kremoneze, igrači i stručni štab, morali su da promene plan povatka kući posle gostovanja iz Đenove jer su im huligani domaćeg kluba demolirali autobus.

Prema navodima italijanskih medija, napad na gostujuće igrače desio se negde na kilometar od stadiona "Luiđi Feraris" u momentu dok je autobus vozio od hotela ka mestu odigravanja utakmice.

"Projektil" je razbio jedan ceo prozor baš na mestu gde je sedeo trener gostiju koji, srećom, nije povređen zbog činjenice da je puklo samo spoljno, ne i unutrašnje staklo.

Autobus je pretrpeo štetu toliko da je postao neupotrebljiv, tako da nije mogao da vrati ekipu nazad, pa su gosti morali da organizuju drugi prevoz nakon ovog gostovanja.

Na terenu, Kremoneze je došao do tek druge pobede u sezoni i njome je pretekao Sampdoriju na tabeli, pa više nije psolednjeplasirani tim lige. Pobedu je u 95. minutu doneo Sernikola za delirijum gostujućih fudbalera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA