≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Murinjo komentarom "spustio" Kasana: "Uvek dođe neki Marko Livaja, znaš onda šta se dešava"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije Portugalac ostao dužan na prozivke

  • 0
Žoze Murinjo Foto: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia

Trener Rome Žoze Murinjo odgovorio je nekadašnjem napadaču tog kluba Antoniju Kasanu na prozivke koje je Portugalac nedavno istrpeo!

Kasano je nedavno gostovao u jednoj emisji kod Kristijana Vijerija i tom prilikom je rekao da je Murinjo samo glumac koji pravi scene, da ne voli fudbal i da se ugleda na trenera Lacija Mauricija Sarija.

Nije Murinjo jedini trener koji trpi kritike, ali se prvi javio da se odbrani. I tom prolikom je "pokopao" Kasana.

- Mi radimo, on se zabavlja. Nije kao drugi komentatori koji to vide kao posao, on uživa da vređa ljude. Smešno je da priča o meni, Kasano nije osvojio nikada ništa. U Realu ga pamte po kaputu koji je nosio, sa Romom je uzeo Superkup bez igranja, u Interu nije podigao ni kup Lombardije - poručio je Murinjo i nastavio:

Antonio Kasano Foto: Profimedia/AFLO

- On ima problem sa mnom, ne ja sa njim. Dragi Antonio, pazi se, imaš 40 godina, ja 60. Uvek dođe neki Marko Livaja, znaš šta se dešava.

Nema sumnje da je Murinjo ovim poslednjim rečima aludirao na sukob koji je hrvatski napadač imao sa Kasanom kada su zajedno igrali za Inter u sezoni 2012/13. Tada se pričalo da je došlo do tuče njih dvojice, te da je Italijan izvukao deblji kraj.

(Telegraf.rs)

Video: Murinjo snimao slavlje igrača Rome u autobusu i doček navijača u Rimu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA