Vreme čitanja: oko 1 min.

Danija zaboravili i porodica i prijatelji: Samo jedan mu redovno dolazi u posetu u zatvoru dok čeka kaznu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Alveš bi mogao da provede čak 12 godina iza rešetaka

  • 1
dani alves Foto: Tanjug/Ap

Poznati brazilski fudbaler, Dani Alveš nalazi se u zatvoru od 20. januara pošto je optužen za silovanje mlade žene u noćnom klubu u Barseloni. Kako vreme odmiče, to deluje da su ljudi sve više počeli da dižu ruke od njega.

Nakon 75 dana iza rešetaka, Alveš je imao jako malo poseta prijatelja i rođaka, a neki od njih su rešili da uopšte ne dođu da ga obiđu, što zasigurno deluje bolno po Brazilca.

Jedini koji redovno odlazi u posetu svom prijatelju je Bruno Brazil, koji je bio sa njim u noći navodnog silovanja. Uz to je pratio bivšu suprugu Žoanu Sanc u obe njene posete Daniju. Ona ga je u međuvremenu napustila i to je objavila na svom Instagram profilu.

Brazilcu preti zatvorska kazna od 12 godina, a sudski proces će se najverovatnije završiti u narednim mesecima. Zahtev za puštanje na uslovnu slobodu je odbijen, jer je Alveš prebogat i mogao bi za to vreme da pobegne u Brazil koji nema dogovor sa Španijom u vezi ekstradicije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    9. april 2023 | 18:07

    Ako je silovao, ne bi mu bio u kozi u spanskom zatvoru...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA