≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ludilo u Grčkoj u borbi za titulu: Nesuđeno pojačanje Zvezde srušilo Olimpijakos u "zelenom paklu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Panatinaikos i AEK su se izdvojili na tabeli sa po 69 bodova, dok Olimpijakos sada zaostaje šest, a PAOK devet

  • 0
FK Panatinaikos, GATE 13, navijači Foto: reddit.com

Fudbaleri Panatinaikosa napravili su veliki korak ka tituli u Grčkoj, koja se u zelenom delu Atine čeka punih 13 godina! PAO je u derbiju Atine slavio protiv najvećeg rivala Olimpijakosa sa 2:0.

Junak Zelenih bio je slovenački reprezentativac Andraž Šporar, koji je svojevremeno figurirao kao moguće pojačanje Crvene zvezde, ali do transfera nije došlo, a on je umesto na Marakani završio u Panatinaikosu.

Navijači Panatinaikosa su napravili pravi "zeleni pakao" za goste iz Pireja, kada je na početku meča zapaljena gomila zelenih baklji, a slična scena viđena je i kada je u 28. minutu Šporar zatresao mrežu Olimpijakosa, što je izazvalo delirijum na Apostolos Nikolaidis stadionu, gde je sve gorelo.

Slavlje je nastavljeno kada je u 36. meču Jusef El Arabi zatresao sopstvenu mrežu, nakon čega je, ispostavilo se, postavio konačan rezultat.

Panatinaikos, koji sa klupe predvodi srpski tener Ivan Jovanović sada uz AEK ima 69 bodova na tabeli, dok je Olimpijakos zaostao i ima 63, a PAOK 60.

(Telegraf.rs)

Video: Radnički se vratio u KLS, pogledajte kako su navijači reagovali na to: Kakva ludnica u Kragujevcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA