≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Supruga Marka Livaje komentarisala Murinjove izjave o njenom mužu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Livaja se, ni kriv ni dužan, našao u centru pažnje

  • 1
Iris Rajčić, Marko Livaja Printskrin: Instagram/riril33

Izjava Žozea Murinja u kojoj je pomenuo Marka Livaju, očigledno je brzo došla do hrvatskog napadača koji nastupa za Hajduk!

Barem se takav utisak stiče nakon što je njegova surpuga Iris Rajčić, uz emotikone koji označavaju smeh i aplauz, komentarisala te izjave trenera Rome na društvenim mrežama.

A razlog zbog čega je Livaja uopšte bio predmet Murtinjovih izjava jeste rat koji Posebni vodi sa nekadašnjim fudbalerom Rome i Reala Antoniom Kasanom.

- Mi radimo, on se zabavlja. Nije kao drugi komentatori koji to vide kao posao, on uživa da vređa ljude. Smešno je da priča o meni, Kasano nije osvojio nikada ništa. U Realu ga pamte po kaputu koji je nosio, sa Romom je uzeo Superkup bez igranja, u Interu nije podigao ni kup Lombardije - poručio je Murinjo i nastavio:

- On ima problem sa mnom, ne ja sa njim. Dragi Antonio, pazi se, imaš 40 godina, ja 60. Uvek dođe neki Marko Livaja, znaš šta se dešava.

Nema sumnje da je Murinjo ovim poslednjim rečima aludirao na sukob koji je hrvatski napadač imao sa Kasanom kada su zajedno igrali za Inter u sezoni 2012/13. Tada se pričalo da je došlo do tuče njih dvojice, te da je Italijan izvukao deblji kraj.

(Telegraf.rs)

Video: Murinjo snimao slavlje igrača Rome u autobusu i doček navijača u Rimu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Batke

    10. april 2023 | 16:37

    1992 evro je postojao samo u snovima da nisu lire u pitanju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA