Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos mečeva Mančester siti - Bajern i Benfika - Inter u Ligi šampiona

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kreću četvrtfinalni dueli u najboljem takmičenju u Evropi

  • 0
Erling Haland Foto: Tanjug / AP

Nastavlja se Liga šampiona! Uz dva sjajna četvrtfinalna meča, večeras će svi zaljubljenici u fudbal biti prikovani uz TV ekrane, a nema sumnje da će pažnja ipak biti usmerena ka severu Engleske gde će Mančester siti udariti na Bajern iz Minhena.

Videćemo da li Erling Haland može da pomogne Građanima da prebrode prepreku zvanu Bajern iz Minhena. Bavarci se nalaze u tranzicionom periodu, ne cvetaju im ruže ni u Bundesligi, tako da bi potencijalno moglo da bude veoma interesantno.

Sa druge strane, Siti je pobedio poslednjih osam utakmica od kojih su neke bile i veoma ubedljive u korist Svetloplavih iz Mančestera, posebno ona protiv Lajpciga kod kuće kada je bilo 7:0 u Ligi šampiona.

Drugo četvrtfinale čine Benfika i Inter. I taj meč je u najavi veoma neizvestan. Portugalci igraju veoma dobro, a Nerazuri su trenutno u slobodnom padu i imaju šest mečeva bez pobede. Pitanje je da li će moći da prekinu tu seriju večeras.

Oba meča su na programu od 21.00 čas. Susret Benfika - Inter pratite na TV Arena Sport Premium 2, a meč Mančester siti - Bajern na TV Arena Sport Premium 1.

(Telegraf.rs)

Video: Nedimović: Biće ozbiljnih kazni od strane UEFE i FIFE za ovaj vid diskriminacije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA