≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Barsa pucala ćorcima u katalonskom derbiju, ali povećala prednost nad Realom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đirona izvukla bod na Nou Kampu

  • 3
FK Barselona Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Barselone odigrali su meč bez golova protiv Đirone i osvojili samo bod u 28. kolu Primere.

Barsa je i ovim remijem uspela da popravi skor na tabeli, jer je Real Madrid u ovom kolu poražen u subotu od Viljareala sa 3:2 na Santjago Bernabeu i sada Barsa ima 13 bodova više od najvećeg rivala.

Imala je Barselona dosta šansi protiv Đirone, ali lopta nije htela u gol.

U prvom poluvremenu su šanse propuštali Levandovski, Rafinja i Ahauho, a u drugom Erik Garsija, Gavi i ponovo Levandosvki nekoliko puta, ali ovo nije bilo veče za Poljaka.

Do kraja španskog prvenstva ostalo je još 10 kola, a Barsa će gotovo izvesno biti šampion, a jedino može da je spreči u tome je potencijalna kazna za slučaj "Negreira" i podmićivanje sudije koje je trajalo godinama, a zbog čega su pokrenute istrage i pred španskim sudom, dok jednu vodi i UEFA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vapaj

    11. april 2023 | 07:54

    Ja ljosnu tiket od 6 tekmi na 200 din za 10 hiljada zbog njih😡😡😡😡

  • Ovo

    11. april 2023 | 01:49

    je neverovatno šta rade ove lopovske bitange u dilu sa kladionicama.Gde je sad uefa,gde je fifa,pogledajte rezultate noćnih mečeva u zadnjih par meseci,to i slepi ljudi vide.

  • Miško

    10. april 2023 | 23:57

    Sramotna igra Barse... Ako ovakvom igrom uzme titulu biće bruka za španski fudbal. Ćavi forsira dodavanje u beskraj a napred ima dvojicu zalutalih (Rafinja i Fati) i stalno ledjima ka golu okrenutog Levu... koji čeka loptu medju četiri igrača! Trebalo je da popiju večeras bar tri komada. Najsmešniji su bili kod kontre Hirone... Trojica u kontri a pet igrača Barse se jedva vuku da ih stignu... Žalosno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA