≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šok priznanje legendarnog fudbalera: "Umro sam nekoliko puta, imao 36 operacija i 18 dana bio u komi"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za svojih 55 godina Gaskojn je prošao kroz jezive stvari u životu,a sve zbog droge i alkohola

  • 0
Svetsko prvenstvo u fudbalu, legendarne fotografije kroz vreme Foto: Tanjug/AP

Legendarni engleski fudbaler Pol Gaskojn otkro je da je tokom svog života umro nekoliko puta, te se našalio da ima više života od mačke!

Gaskojn trenutno ima 55 godina i gostovao je u jednom rijalitiju koji počinje da se emituje za nekoliko dana, a tema razgovora su bila iskustva bliska smrti.

- Ne plašim se ničega zbog onoga što sam prošao u životu. Ljudi stalno govore da imam više života nego mačka. To je zato što je istina. Imao sam skoro smrtno iskustvo, 36 operacija, umro sam nekoliko puta i stavili su me u komu 18 dana - rekao je nekadašnji reprezentativca Engleske.

Gaskojn se još tokom karijere borio sa alkoholom, u penziji pogotovo. Više puta je priman u bolnicu zbog zdravstvenih problema. Još 2013. je otkriveno da je pao u trodnevnu komu na američkoj klinici od zavisnosti od alkohola.

- Prošao sam kroz to - smrt! Bio sam mrtav!

Pored alkohola, Gaskojn je konzumirao i drogu i često je na ulici viđen u očajnom izdanju. Takođe, pre nekoliko godina optužen je da je pokušao da siluje jednu ženu u vozu.

Tokom karijere je igrao za Njukasl, Totenhem, Lacio, Rendžers, Mildsbro i Everton, dok je za Gordi albion nastupao od 1988. do 1998. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Ispovest Roberta Bađa o promašenom penalu: Imao sam psihičkih problema zbog toga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA