Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvanično pomeren termin finala Kupa na zahtev Zvezde, FSS objavio i da počinje izgradnja Nacionalnog stadiona

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nekoliko važnih odluka doneto je na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza

  • 0
Fudbalska reprezentacija Srbije, FSS Foto: MN Press

Fudbalski savez Srbije održao je danas sednicu Izvršnog odbora na kojoj je doneto nekoliko važnih odluka o kojima je Savez putem zvaničnog sajta informisao javnost.

Od bitnijih odluka ističe se promena termina finalne utakmice Kupa Srbije za 25. maj 2023. godine, a mesto odigravanja biće određeno naknadno na sledećoj Sednici.

Podnet je izveštaj o učinku mlađih kategorija i apostrofirani su dobri rezultati - plasman kadetske selekcije (U17) na Evropsko prvenstvo drugi put u nizu, a na prethodnom su osvojili treće mesto.

FSS je zadovoljan radom selektora U17, U18 i U19 timova, ali je zato iskazano nezadovoljstvo U21 selekcijom. Doneta je odluka da se raskine saradnja sa Goranom Stevanovićem, a novi selektor će naknadno biti izabran.

Članovi IO su obilazili i stadione u Srbiji u prethodnom periodu kako bi utvrdili da li ispunjavaju sve uslove za licenciranje, a prvi put ikada su išli i na terene iz Srpskih liga. Zahvaljujući radu Vlade Srbije, naša zemlja će dobiti i tri nova stadiona u Loznici, Leskovcu i Zaječaru.

Planiraju se stadioni u Pančevu, Beogradu, Zrenjaninu i Kragujevcu, a IO je objavio da ove godine kreće gradnja Nacionalnog stadiona sa 55.000 mesta.

(Telegraf.rs)

Video: Nedimović: Biće ozbiljnih kazni od strane UEFE i FIFE za ovaj vid diskriminacije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA