≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Blickrig" Vojvodine protiv Novog Pazara: Čumićeva bomba i majstorija Nikolića, Lale dišu za vratom Partizanu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ukoliko ovako ostane do samog kraja, Vovjodina će se ozbiljno približiti Partizanu koji tek igra svoj meč sa Čukaričkim

  • 0
Uros Nikolic, FK Vojvodina Printskrin: Arena sport

Fudbaleri Vojvodine slavili su protiv Novog Pazara sa 2:0 u meču 30. kola Superlige Srbije, poslednji u regularnom delu, a koji je bio od veoma velike važnosti pred takmičenje u plej-of, pošto su Lale ovom pobedom uspele da se domognu 5. mesta na tabelu pred start drugog dela prvenstva.

Domaćin, ekipa Vojvodine, iz Novog Sada su posle sumornih 45 minuta priredili pravi "blickrig" u drugom poluvremenu, te su za samo pet minuta uspeli da postignu dva gola. Jedan preko Nikole Čumića, drugi preko Uroša Nikolić.

Nikola Čumić je letos stigao u Vojvodinu kao ogromno pojačanje i sada je pokazao svoj raskošan talenat. Dobio je loptu na levom krilu, napravio je dribling i izbacio jednog igrača, a potom je raspalio sa nekih 25 metara i savladao je golmana Slavkovića.

Drugi gol je delo Uroša Nikolića, a možda je čak i lepši. Nikolić je dobio loptu na sredini terena, jednim potezom je izbacio svog čuvara i imao je "livadu" pred sobom. Mirno je išao ka golu, nije želeo da dodaje, a onda se namestio i veoma preciznim udarcem je pogodio gol protivnika.

Vojvodina je ovom pobedom uspela da se približi i na samo tri boda Partizanu, koji tek igra meč 30. kola protiv Čukaričkog.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA