≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte tuču Grobara i policije na Brdu: Navijači odbili da se povuku, žandarmerija ih isterala pendrecima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve je prouzrokovano zbog četiri prekida utakmice u prvih 20 minuta

  • 18

Meč između Partizana i Čukaričkog na Banovom brdu, prekinut je u 19. minutu susreta zbog Grobara, koji su u nekoliko navrata ubacivali baklje na teren. Navijači crno-belih su u nekoliko navrata u prvih 20 minuta ubacili baklje, što je prouzrokovalo mnoštvo prekida.

Navijači Partizana su očigledno došli na utakmicu s jednim ciljem, već su u 2. minutu zapevali sada već prepoznatljivu matru "Uprava napolje", a nju su propratili sa bakljama, te su već u 6. minutu meča prekinuli utakmicu.

To se nastavila i u 9. minutu, kada je opet sve prekinuto, pa potom i u 13. minutu, da bi se četvrti put to desilo u 19. minutu, kada je i sudija odlučio da povuče ekipe sa terena. Trenutno nije baš najjasnije kada će se meč nastaviti, ali je glavni arbitar tražio da se isprazni deo tribine na kom su Grobari.

Dok je policija praznila tribinu došlo je do sukoba sa Grobarima, koji su odbili da se povuku sa tribine.

(Telegraf.rs)

Video: Grobari prekinuli meč bakljama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOBA

    11. april 2023 | 19:00

    Šta rade sitni dilerčići,šefovi im u zatvoru i otrgli se kontroli,samo,ima ih manje nego navijača nekog nižerazrednog kluba u Beogradu,iz nemoći ovo rade,odmažu klubu i čine medveđu uslugu,ne daj bože nijednom klubu takvih navijača

  • West

    11. april 2023 | 19:28

    Cuj odbili. Pa policija pozove cetu ako je to malo pozovu bataljon ako je i to malo pozovu brigadu i onda svi u cumez. Samo ostro protiv krimosa i bandita. Zbog ovakvih ne mozes doci sa porodicom na utakmicu.

  • Stari navijač

    11. april 2023 | 19:22

    Imali uprava mozga, obraza - napolje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA