≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Čukarički ulaže žalbu, ne žele da igraju ponovljen meč sa Partizanom

Vreme čitanja: oko 2 min.

Brđani ljuti posle dešavanja u utorak na Banovom brdu

  • 6
Fudbal Superliga Srbije Čukarički Partizan Foto: Mileta Mirčetić

Iako se kroz životnu praksu najčešće pokazalo da je "jutro pametnije od večeri" i da je neke stvari najbolje ostaviti da prenoće, u Čukaričkom i dalje ne mogu da sakriju bez i razočarenje odlukom Superlige Srbije da prekine meč protiv Partizana i odloži ga za sredu popodne!

Brđani su hteli da igraju nakon što je ispražnjena tribina sa navijačima Partizana, istog mišljenja je bila i sudijska trojka, ali su crno-beli fudbaleri bili ti koji nisu hteli da se meč nastavi. To su jasno dali do znanja sudiji Milanu Mitiću i krenuli su u svlačionicu, da bi pomenuti sudija sa svojim pomoćnicima, nekoliko trenutaka kasnije, učinuio isto i ostavio sve u Čukaričkom u šoku.

Dan kasnije, na Banovom brdu ne menjaju mišljenje kada je u pitanju želja da igraju ponovljeni meč, odnosno da ga ne igraju. Telegraf saznaje i da su Brđani spremili zvaničnu žalbu da ne igraju i koju će poslati na adresu Fudbaskog saveza Srbije, a koji će, posle ovih scena na stadionu, morati da se potrude da se više nikad ne dogode.

Sportski direktor Vladimir Matijašević je u utorak veče jasno stavio do znanja da on ne želi da Čukarički igra ponovljenu utakmicu, a u neformalnom razgovoru i u sredu ujutru je potvrdio da se njegovo mišljenje ne menja.

Video: Rasprava igrača sa sudijama nakon čega su fudbaleri napustili teren

Novi duel Čukaričkog i Partizana je rezervisan za 18.00 časova, ali je i dalje pitanje hoće li biti odigran. Zanimljivo je to da bi i FSS i Partizan imali korsti od toga da Čuka ne igra. Prvi, jer bi konačno shvatili da je vreme za određene promene kako se više ništa slično ne bi desilo, drugi - da im ova situacija sa navijačima posluži da reše svoje "unutrašnje probleme."

Čukarički se već jednom opekao kada su bili u sličnoj situaciji. U proleće 2018. godine, iz revolta prema čudnim sudijskim odlukama, odlučili su da protiv Radničkog iz Niša posedaju na travu tokom meča kako bi ukazali na nepravdu.

Pretili su tada čelni ljudi kluba da će napustiti fudbal, Čukarički da će možda istupiti iz lige, da bi na kraju epilog svega, nakon što se sve smirilo za "dobrobit srpskog fudbala", bio taj da su Brđane "namestil" da ne idu u Evropu. Čuka se i sada bori za Evropu sa TSC-om i Partizanom, a možda bi ovoga puta njihovo neigranje ponovljenog meča takođe bila "dobrobit srpskog fudbala."


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA