Vreme čitanja: oko 1 min.

Dobre vesti za Vlahovića u Juventusu, Alegri mu konačno javno pružio podršku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener Stare torinske dame ističe da je Srbin u konkurenciji za sastav za duel sa Sportingom

  • 1
Dušan Vlahović, FK Juventus Foto: Profimedia/Giuseppe Maffia/NurPhoto / Shutterstock Editorial

Trener Juventusa Masimilijano Alegri potvrdio je da se Dušan Vlahović vraća u konkurenciju za tim za duel protiv Sportinga u četvrtfinalu Lige Evrope.

Duel je na programu u četvrtak od 21.00, a Alegri je potvrdio da će srpski napadač konkurisati zat tim, nakon što je propustio nekoliko treninga.

Vlahović se našao na meti žestokih kritika posle utakmice protiv Lacija, koju je Juve izgubio na Olimpiku i tako značajno zaostao u borbi za Ligu šampiona.

Iako je u prošlosti Alegri često umeo da kritikuje Vlahovića, čak i kada je postizao golove, sada mu je javno pružio podršku.

- Svi su kritikovani i imaju loš period. To je deo putovanja. Vlahović mora da ostane miran i da nastavi da radi. Čak i za Rabioa mišljenja su bila veoma različita prošle godine - rekao je Alegri, aludirajući na to da je sada francuski reprezentativac jedan od najboljih igrača Juventusa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raso

    12. april 2023 | 19:52

    Klub reda Fiorentina je njegov limit. Nije on za velike klubove i djela. Da bi se igralo na visokoj razini u velikom klubu poput Juvea moraju dobro da se posloze stvari u glavi. Mentalno prije fizicki a on je jadan gurao fizicki. Nema vise Stojkovica, Mijatovica, Vidica...na zalost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA