≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Voša dugo ovako dobro nije izgledala, "Lale" posle obaranja klupskog rekorda prizivaju grupnu fazu Evrope

Vreme čitanja: oko 2 min.

Rastavac, pa Batak, svejedno je, Novosađani hitaju bez zadrške

  • 0
fudbaleri vojvodine Foto: MN Press

U senci utakmice koja to, na kraju, nije ni bila, već se pretvorila u demonstraciju najgoreg nasilja na tribinama - aludiramo naravno na meč Čukaričkog i Partizana, a kontra svega toga, u Novom Sadu - prizor za ponos svakog Novosađanina i vojvodinaša. Dobre vibracije i mnogo lepih trenutaka dešavaju se u ovom momentu, dešavaju se već neko vreme za "Ponos nizije", za klub koji polako, ali sigurno, ponovo zauzima sve važnije mesto u srpskom fudbalu. Koji snažno korača napred.

Vojvodina je ponovo hit!

Ekipa koju je u ovu sezonu poveo Milan Rastavac, a tamo gde je on stao nastavio Radoslav Batak, već sad ima razloga da zauvek pamti aktuelnu takmičarsku kampanju, za ponos navijača, jer je ekipa upisala klupski rekord po broju mečeva bez poraza.

Pobeda nad Novim Pazarom u utorak bio je već 17. uzastpni meč za "Lale" otkako su poslednji put pognutih glava napustili teren. To se desilo još 20. oktobra protekle godine od Crvene zvezde. Bio je to ujedno i kraj lošeg, a početak jednog zaista velikog niza, nepobedivog, nezapamćenog, koji traje sve do danas.

- Nastavljamo još jače, do grupne faze u Evropi - u blago euforičnom tonu je Fudbalski klub Vojvodina na dan pobede obnarodovao vet o rekordu i najavio svoje želje i ambicije za naredni period.

Vojvodini je ovaj niz doneo "jako" peto mesto sa samo tri boda iza Partizana i pet od Čukaričkog, koji će se međusobno tek sastati, i to sve pre plej-ofa gde bi ljubitelji fudbala u Srbiji, ako već ne gledaju tesnu trku za titulu, mogli da svedoče izuzetno napetoj borbi za evropske pozicije.

Jedno je sigurno, Voša se zahuktala kao brzi voz, želi Evropu i to je jasno svima stavila do znanja, i ono najvažnije - Batakov tim će se u doigravanju pitati mnogo toga za konačni poredak pri vrhu tabele.

Lale, izgleda, najbolje cvetaju u proleće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA