≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemački mediji: Žučna svađa Manea i Sanea, Nemac kritkovao Senegalca pa dobio pesnicu u lice

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nervoza je učinila svoje sa igračima Bajerna posle meča sa Sitijem

  • 0
Sadio Mane i Leroy Sane Foto-kolaž: Paul Greenwood / Shutterstock Editorial / Mark Cosgrove / Zuma Press/Profimedia

Fudbaleri Bajerna su pretrpeli težak šamar (0:3) u prvoj utakmici 1/4 finala Lige šampiona protiv Sitija, doživeli su nešto što su obično oni priređivali svojim rivalima prethodnih sezona i sada su, praktično, došli na rub eliminacije. Horor veče za Bavarce, prema pisanju Bilda, doseglo je novu neprijatnu dimenziju zbog, kako se navodi, sukoba dvojice igrača Tomasa Tuhela. 

Kako piše ovaj dnevnik, nakon meča došlo je do fizičkog obračuna Sadija Manea i Leroja Sanea, toliko žestokog da su saigrači morali da pripomognu da se ohlade usijane glave.

Razlog nervoze je potez Manea u 83. minutu utakmice, kada je umesto dodavanja pokušao solo akcijom, što se nije dopalo Saneu, pa je ovaj posle meča, još na samom terenu, žučno pridikovao Senegalcu. Ovaj nije baš najmirije primio kritike saigrača i čekao je trenutak da mu odgovori - napao ga je u svlačionici!

Bild piše da je Mane pesnicom u lice udario saigrača.

Ako je istina, Tuhela i Bajern čeka još delikatniji posao da spašava što se spasiti može u ovoj sezoni, jer ekipu čeka žestoka borba za titulu, daleko teža borba nego prethodnih sezona, a pehar Lige šampiona sada se, posle 0:3 u Mančesteru, čini nedostižno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA