Vreme čitanja: oko 1 min.

Ten Hag: "Kažete da sam ga branio, a mi igramo najbolje kad je on u timu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Holanđanin ceni Marsijalove kvalitete

  • 0
FC FK Mančester Junajted- Njukasl Foto: Tanjug/AP/Dave Thompson

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag izjavio je da njegova ekipa najbolje igra kad je na terenu Entoni Marsijal, prenosi Skajsport.

Fudbaleri Mančester junajteda večeras od 21 sati dočekuju ekipu Sevilje u prvoj utakmici četvrtfinala Lige Evrope, uz napomenu da je prva "udarna igla" Markus Rašford povređen.

- Vi kažete da sam branio Marsijala, ali ja samo ukazujem na statistiku. Statistika vam govori o trenutku kada je na terenu, vreme koje mu je potrebno za gol je zaista manje. Kada je on u timu, mislim na utakmice protiv Mančester sitija i Liverpula, igramo naš najbolji fudbal i imamo najbolje rezultate kao tim - rekao je Ten Hag i dodao:

- Prednost je bila i to što možemo polako da ga vraćamo u tim, da mu damo minutažu i navikavanje na utakmice na najvišem nivou. Već protiv Evertona je bio spreman da počne utakmicu. Sevilja je osvojila Ligu Evrope najviše od svih klubova u Evropi, tako da je to sjajan rekord i moramo toga da budemo svesni, jer je to njihova meta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA