Vreme čitanja: oko 1 min.

FSS već žestoko kaznio Partizan, a tek se očekuje "globa" za prekid i incidente navijača na Banovom Brdu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog divljanja navijača na meču protiv Vojvodine

  • 14
FK Partizan - FK  Radnik Foto: MN Press/Marko Metlaš

Fudbalski klub Partizan tek iščekuje kaznu za dešavanja sa meča na Banovom brdu protiv Čukaričkog, koji je dva puta bio prekinut zbog izgreda navijača i na kraju nije nastavljen. Ali, u Fudbalskom savezu Srbije su veoma revnosni i već su kaznili crno-bele za incidente sa meča sa Vojvodinom.

Naime, posle meča 28. kola protiv Novosađana, na kojem su navijači crno-beli koristili pirotehnička sredstva, Partizan će morati da plati čak 500.000 dinara na račun FSS.

Kako se navodi, pored toga što su korišćene baklje, topovski udari i petarde, Grobari su pevali i pesmu koja sadrži uvredljivu konotaciju na račun mađarske nacionalne manjine.

Zbog tih stihova je Partizan već par puta bio na udaru Disciplinske komisije, ali navijači nisu odustali od skandiranja ni ovaj put.

I Vojvodina je kažnjena zbog loše organizacije meča i to 350.000 dinara zbog loše organizacije, kao i sukoba navijača sa organima reda i mira.

(Telegraf.rs)

Video: Tuča policije i Grobara na Banovom brdu: Opšti haos na meču

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobodan

    13. april 2023 | 19:32

    Pa partizan još nije platio porez državi pa nece i ovih 500000din,ala im je kazna velika nena druge kazne sem 3:0za cukaricki i plus kazna zbog njihovih navijača i oduzimanje bodova.

  • Grobar

    13. april 2023 | 19:39

    Samo da uprava ode,Grobari ce se smiriti.

  • Naj

    13. april 2023 | 19:39

    Sta kazes?čak 500 000😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA