Vreme čitanja: oko 1 min.

Čelsi ponovo pomera granice: Plavci nude "blanko" ček Barsinom "Vunderkindu"?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladi fudbaler bi tako izvesno postao i jedan od najplaćenijih u ligi

  • 0
FK Barselona Foto: Tanjug / AP

Čelsi ponovo pomera granice. Iako su Plavci samo u ovoj sezoni potrošili preko 600 miliona "evropskih novčanica" na pojačanja, sezona teško da može da bude gora za tim iz Londona, bar kada je reč o rezultatima.

Ipak, ne zaustavljaju se Plavci, kada je reč o pojačanjima. Uprava kluba aktivno radi na traženju novih potencijalnih pojačanja, a jedno od imena je posebno zanimljivo, a reč je o Barseloninom "Vunderkindu", Gaviju.

Kako prenosi španski "As", Čelsi ne samo da je zainteresovan za usluge mladog fudbalera Katalonaca, već mu navodno nude "blanko" ček. Kako piše španski list, Plavci su se pre tri nedelje sastali sa Gavijevim agentom, Ivanom De la Penjom, kako bi iskazali interesovanje.

FK Barselona - FK Sevilja Foto: Tanjug/AP
Na drugom sastanku, sa vlasnikom Čelsija, Todom Bolijem, trebalo bi da budu prisutni i fudbalerovi roditelji, i tada bi londonski klub dao konkretnu ponudu. Ukoliko bi Gavi prihvatio ponudu i otisnuo se pu Ostrva, izvesno je da bi postao najplaćeniji fudbaler u čitavoj ligi.

Podsetimo, Barselona i Gavi su potpisali novi ugovor do 2026. godine, ali je usled kasne registracije od strane čelnika kluba, La Liga odbila da prihvati papire, te bi, ukoliko se problem ne reši, Gavi na leto mogao da postane slobodan igrač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA