Vreme čitanja: oko 1 min.

Erling Haland provozao novu "zver" od 320.000 evra: Garaža Norvežanina je prepuna skupocenih automobila

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fudbaler Mančester sitija očigledno voli da ulaže novac u automobilizam

  • 0
Erling Haland Foto: Tanjug / AP

Fenomenalnu sezonu ima iza sebe Erling Haland tokom koje je srušio nekoliko rekorda, a Norvežanin pored sjajnih igara na terenu skreće na sebe pažnju i pomalo ekscentričnim stilom života.

On se ovoga puta pojavio na treningu Mančester sitija u potpuno novom automobilu marke Rols Rojs Kulinan, koji bez ikakvih dodataka sam košta oko 320.000 evra. Ali to je samo jedna od "zveri" u njegovoj impresivnoj kolekciji.

Naime, kako piše "The Sun" Haland ima uz sebe i veoma jak Audi RS 6 Avant, kao i Rendž Rover Sport, a oba koštaju po "tričavih" 140.000 evra.

Interesantno je da je dok je bio u Dortmundu, Haland vozio malo "skromniji" Mercedes AMG GLE Coupe, čija je vrednost procenjena na oko 100.000 evra. To su, barem, oni automobili sa kojima je Norvežanin izlazio u javnost do sada.

U engleskoj Premijer ligi, Haland je postigao 30 golova na 27 utakmica, a uz to ima i pet asistencija, dok je u Ligi šampiona stigao do kote od 11 golova i jednu asistencije u sedam mečeva.

(Telegraf.rs)

Video: Najmlađi ima 24 godine i 128 miliona dolara na računu: TOP 10 najplaćenihih fudbalera sveta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA