≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navijači Fulama u šoku zbog novih cena ulaznica, pisali gazdi kluba: Sezonska 3.000 funti, 157 košta po meču

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mnogi fanovi kluba iz Londona u neverici posle objave kluba o novim cenama karata za narednu takmičarsku kampanju

  • 0
Shahid Khan Šahid Kan Foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Navijači Fulama ostali su u najmanju ruku zatečeni posle objave kluba da će ulaznice za određene sektore stadiona za narednu sezonu koštati 3.000 funti.

To je cena koju će sezonci morati da plate ukoliko budu želeli ponajbolja mesta na novoj, tačnije na renoviranoj tribini koja će sa proširenjem od 2.000 mesta biti celovito otvorena za upotrebu od starta naredne takmičarske kampanje.

Klub kraj Temze je objavio nove cene ulaznica za sezonu 2023/2024. i izavao takve reakcije kod navijača da su mnogi, ogorčeni, pisali na adresu kluba, neki i lično predsedniku Fulama Šahidu Kanu, i pozvali ga da preispita odluku o novom cenovniku.

Ako Fulam ostane pri svome, klub iz Londona od naredne sezone imaće najskuplju pojedinačnu kartu za tribine u čitavoj Premijer ligi - 157 funti.

Primera radi, cenu najskuplje pojedinačne karte ove sezone "drži" Totenhem i ona košta 106.5 funti (za meč).

Fulamovi najverniji navijači su optužili gazdu kluba Kana da je ovakvom odlukom izazvao "stres i anksioznost" kod mnogih pristalica Fulama, i bes naravno, otud i silna kritika na račun vođstva "Kotadžersa".

- Čini se da su ulaznice po ceni od 3.000 funti među najskupljim nekorporativnim ulaznicama moguće u čitavom svetu. Veruјemo da ova struktura novih cena niјe u dodiru sa finansiјskom realnošću sa koјom se suočavaјu mnogi naši verni fanovi. Tražimo da se model određivanjaa cena značaјno revidira za novu tribinu. Zbog cena, velika većina navijača teško će uspeti da ikad uđe i doživi novu tribinu na stadionu - poručili su navijači u pismu adresiranom na klub i prosleđenom medijima.

Inače, kada stadion bude kompletiran moći će da primi 28.500 navijača, uz dodatne sadržaje kao što su hotel na krovu stadiona, hotel i spa. Klub je u renoviranje stadiona uložio 160 miliona funti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA