Vreme čitanja: oko 1 min.

Hit u Hrvatskoj: Ekipa pobedila, trener zakazao trening u 01h: "Napiće se u autobusu, treba izbaciti alkohol"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovako nešto još nije viđeno na ovim prostorima, pogotovu najvišim ligama

  • 1
HNK Gorica Printskrin: Facebook / HNK Gorica

Fudbaleri Gorice iz Hrvatske doživljaju pravu renesansu i nadaju se opstanku u HNL-u. Oni su uspeli da savladaju Šibenik, glavnog konkurenta za opstanak sa 4:0 u okršaju, ali, njihov trener Željko Sopić je obeležio ovaj meč.

Tačnije, ono posle meča.

Sopić je nedavno stigao u Goricu i uspeo je da povrati ekipu u potpunosti, ekipa je s njim zabeležila tri pobede, ali čin posle trijumfa nad Šibenikom je nešto o čemu će se pričati. Naime, Sopić je odmah na konferenciji rekao da je igračima zakazao trening u 01h ujutru!

- Odigrali smo vrhunsko prvo poluvreme, drugo je bilo malo negledljivo. Sad će zaživeti taj balkanski mentalitet, verovatno će se napiti svi u autobusu, a ne znaju da će biti trening u jedan sat ujutro, kad se vratimo u Goricu. Da, biće trening, da izbace taj alkohol iz sebe. I to nije priča za medije, tako smo odlučili pre tri dana - rekao je Sopić.

Da ovo nisu samo bile puste reči, videlo se i kasnije, pošto je isplivao snimak na drušvenoj mreži Fejsbuk, na kom se vidi kako treniraju.

(Telegraf.rs)

Video: Dragan Džajić posetio fudbalere Srbije i održao kratak govor

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA