Vreme čitanja: oko 1 min.

Horor ispovest čuvenog Gaskojna: Uzbudio se posle susreta sa Tačerovom, pa se samozadovoljavao u kupatilu?!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čitava priča biće emitovana na britanskoj televiziji ove večeri

  • 5
Pol Gaskojn Foto: Ken McKay/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

Skandal potresa Englesku. Legendarni fudbaler, Pol Gaskojn ispričao je grozno svedočenje za britanski Kanal 4, a koje će biti emitovano ove večeri u okviru emisije "Scared of the Dark".

U toj emisiji, kako se navodi, pričaće se o susretu Gaskojna sa Margaret Tačer u oktobu 1990. godine. Britanski as bio je gost u čuvenom Dauning Stritu nakon dobrog rezultata na Svetskom prvenstvu u fudbalu.

Ali tada je usledila i skandalozna ispovest Gaskojna pred televizijskim kamerama. Rekao je sagovornicima da je postao previše uzbuđen posle susreta sa prvom damom i da je zbog toga morao da ode u kupatilo da se samozadovolji?!

- Da li želite "s**si" priču? Možda upadnem u problem. Kada sam bio u Dauning Stritu, zagrlio sam Margaret Tačer. Tada sam se malo uzbudio - rekao je Gaskojn.

Jedan od učesnika ovog šoua je i nekadašnji bokser, Kris Ojbanks, koji je izjavio kako je sve to "jedno veliko sr**e".

- Ne znam Gazu i ne želim da ga znam, jer je sve to veliko sr***e. On je lud, piće vam i ispod stola, a pored toga je legenda. To što je uradio nije legendarno - rekao je Ojbanks, a navodi se da je nekadašnji fudbaler izazvao sukob sa bokserom.

Mnogi gledaoci su već pisali regulatoru zbog prethodnih skandaloznih scena na malim ekranima Kanala 4, a posebno zbog programa "Naked Education". Ova izjava Gaskojna im neće pomoći.

(Telegraf.rs)

Video: Akcija Zvezdine dece zasenila fudbalsku scenu: Magičan prijem i gol o kojem će se pričati

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA