Vreme čitanja: oko 1 min.

Stanković srušio negativan rekord Serije A sa Sampdorijom, pa velikim čudom došao do boda u drugom poluvremenu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Leće je na kraju kažnjen za brojne promašaje

  • 10
Dejan Stanković Printskrin: Youtube/Serie A

Fudbaleri Sampdorije srušili su negativan rekord Serije A u prvom poluvremenu utakmice sa Lećeom, ali su posle toga došli do boda na neverovatan način i tako barem malo nabacili osmeh na lice njihovog trenera Dejana Stankovića - 1:1 (1:0).

Naime, tokom uvodnih 45 minuta videli smo čak 21 šut ka golu Stankovićeve ekipe, što nije nikada viđeno u istoriji Serije A. Srećom po goste, pa je samo jedan udarac završio u golu i to onaj iz 33. minuta kada je Asan Sesaj uspeo da zatrese mrežu.

Za razliku od prvog, drugo poluvreme je izgledalo daleko polje po tim sa Sardinije. Da li je Stanković uspeo da ih motiviše ili šta drugo, tek Sampdorija je u nastavku posle velikog čuda došla do izjednačenja i boda.

Mateo Gabijadini je u 75. minutu susreta asistirao Heseu za pogodak, a Sampa je do kraja meča imala i malo sreće, pošto je VAR poništio gol Lećea iz 83. minuta zbog ofsajda.

Sampdorija je sada na 16 bodova, deset manje od sigurne zone na osam kola do kraja. Sa druge strane, ekipa Lećea ima 28 bodova i beži od Verone pet bodova, pošto je ovaj tim prvi ispod crte.

(Telegraf.rs)

Video: Marko Materaci krenuo na srpskom kad je spomenuo Dejana Stankovića: Zovem ga "Brate moj"!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA