Vreme čitanja: oko 1 min.

Poznato ko sudi revanš mečeve u Ligi šampiona: Italijan deli pravdu u Londonu, Poljak sudi Napoliju i Milanu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Real je u prvom meču pobedio 2:0. Milan je prošle nedelje u prvom meču odigranom na svom terenu slavio sa 1:0

  • 0
Danijele Orsato Foto: MN Press

Italijanski sudija Danijele Orsato biće glavni sudija na revanš meču četvrtfinala Lige šampiona između Čelsija i Reala, koji će biti odigran u utorak u Londonu od 21 sat, saopštila je danas Evropska fudbalska unija (UEFA).

Orsatu će pomagati sunarodnici Ćiro Karbone i Alesandro Gijalatini, dok će četvrti arbitar da bude Mauricio Marijani. U VAR sobi biće takođe Italijani Masimilijato Irati i Paolo Valeri. Real je u prvom meču pobedio 2:0.

Revanš meč četvrtfinala LŠ između Napolija i Milana sudiće Poljak Šimon Marčinjak. Njemu će pomagati sunarodnici Pavel Sokolnicki i Tomaš Listkijevič, dok je četvrti arbitar Šveđanin Glen Niberg.

U VAR sobi biće Poljaci Tomaš Kviatkovski i Bartoš Frankovski. Utakmica između Napolija i Milana biće odigrana u utorak na stadionu "Dijego Armando Maradona" u Napulju od 21 sat. Milan je prošle nedelje u prvom meču odigranom na svom terenu slavio sa 1:0.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA