Vreme čitanja: oko 1 min.

Saša Ilić grabi ka tituli u Bugarskoj: Njegov CSKA remizirao u derbiju, celo prvenstvo staje u jednu utakmicu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski trener je na veoma dobrom putu da osvoji svoj prvi trofej u karijeri kao trener

  • 1
SASA ILIC Foto: MN Press

Otkako je Saša Ilić preuzeo ekipu CSKA iz Sofije, ovaj tim igra odlično. Najnoviji dobar rezultat su napravili u velikom derbiju Sofije protiv Levskog, gde su remizirali sa 0:0 u meču 26. kola Bugarskog šampionata.

CSKA je bio domaćin na ovom meču, ali ni to nisu uspeli da iskoriste, a tokom utakmice je upućeno ukupno put udaraca od strane oba tima, što govori o tome koliko je ovo bila tvrda utakmica.

Ovaj rezultat ide na ruku CSKA iz Sofije, koji je održao korak ispred drugoplasiranog Ludogoretsa, te sada ekipa iz Sofije ima dva boda više na četiri kola do kraja prvenstva. Tim iz Razgrada je bio šampion Bugarske u proteklih 11 godina, ali sada će morati da vode bitku sa vodećim.

Upravo će 30. aprila na programu biti meč između CSKA i Ludogoretsa, gde će se najverovatnije i odlučiti šampionska trka u komšijskoj nam Bugarskoj.

Povoljna situacija ekipe iz Sofije je i to što mogu da idu na remi sa Ludogoretsom, ukoliko slave u svim ostalim utakmicama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlatko Psihopata

    17. april 2023 | 22:24

    U Bugarskoj se igra plej of pored ova 4 kola, nije ovo ništa dobro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA