≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zvezdini ljudi u Izraelu završavaju posao sa Baharom: Makabi traži milionsko obeštećenje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čelnici crveno-belih došli da papirološki završe sve oko pitanja novog trenera

  • 6
Barak Bakhar Bahar trener Makabi Haifa Foto: Profimedia/ddp USA/Pro Shots Photo Agency

Kako prenosi najpouzdaniji sportski portal u Izraelu, One.co.il, čelnici Crvene zvezde stigli su u Izrael, gde će se sastati sa čelnicima Makabija iz Haife, kako bi zvanično potpisali trenera Baraka Bahara.

Bahar je na putu da treći put uzastopno postane šampion Izraela, a kako navodi ovaj portal, već je obavestio čelnike kluba da je odlučio da prihvati ponudu Zvezde i da će se preseliti u Beograd.

Izraelci pišu i da su u Izrael doputovali predstavnici Zvezde, kako bi se zvanično završio posao, koji je ranije već dogovoren, zbog čega su svojevremeno u Izrael išli i Zvezdan Terzić, Mitar Mrkela, Marko Petrović i Marko Marin.

Ovoga puta su tu poslovni direktor Marko Petrović i šef skauting službe Marko Marin.

Iako je Barak Bahar istiaao u meijima da ne želi da komentariše pitanje oko svoje budućnosti i nastavka karijere, ovaj potal prenosi da je u utorak obavestio klub da će na kraju sezone nastaviti posao u Crvenoj zvezdi.

Makabi je pre nekoliko meseci ponudio Baharu novi ugovor, ali je on odlučio da je vreme za novu avanturu, a Zvezda, koja će igrati grupnu fazu Lige šampiona, očigledno predstavlja izazov za izraelskog stručnjaka.

Makabiju očigledno ne prija previše to što će ostati bez uspešnog trenera koji im je donosio dominaciju, titule i Ligu šampiona, a kako navode izraelski mediji, ovoga puta Walla, oni će Zvezdi navodno tražiti obeštećenje od milion evra.

Podsetimo, Crvenu zvezdu trenutno vodi Miloš Milojević, koji je uskočio u kormilo crveno-belih nakon iznenadnog odlaska Dejana Stankovića: On ima ugovor do kraja sezone, već u subotu može da se okiti titulom ukoliko osvoji samo jedan bod protiv TSC-a. Taj meč je na programu od 18.00 na Marakani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paki

    19. april 2023 | 14:40

    Prvo kasnjenje plate i ode covek Zivi bili pa videli.

  • Pp

    19. april 2023 | 18:48

    Ogromna greška. Ne može niko od stranaca da razume naš mentelitet niti očekivanja navijača, posebno ne Jevrej. Mnogo ružno i prema Milojeviću koji apsolutno zaslužuje šansu u LŠ jer je dominantno uzeo titulu. Sličnu grešku je napravio FSS sa Muslinom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA