Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ronaldo mi je prodao porše upola cene, jer sam mu nabavio njen broj za 10 minuta"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Portugalac je bio opčinjen članicom "Pusiket Dols" grupe

  • 3
Kimberli Viat Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Britanski mediji donose jednu zanimljivu priču vezanu za Kristijana Ronalda i njegovu ideju kako da se svojevremeno domogne telefonskog broja jedne članice grupe "Pusiket Dols."

U pitanju je Kimberli Viat koja se i te kako svidela Portugalcu nakon što ju je gledao u "X faktoru." Toliko da je svoj porše od 60.000 prodao za upola manju cenu.

Angažovao je tadašnjeg masera Mančester junajteda Roda Tornlija da mu pomogne, a upravo je Rod otkrio tu neverovatnu anegdotu iz 2009. godine.

- Mi smo u martu ili aprilu znali da Ronaldo ide u Real na kraju sezone. Pitao me je ko je ta devojka koju je gledao u X faktoru. Rekao sam mu da je to Kimberli i on mi je tražio broj - počeo je Rod i nastavio:

- Upitao sam ga šta ja imam od toga. Nabavljam vam brojeve devojaka svuda i ne dobijam ništa. Rekao je: "Kada odem u Real, prodaću ti Porše Karera kabriolet u pola cene." Trebalo mi je deset minuta da nabavim njen broj.

Nastavio je maser svoju ispovest vezanu za taj događaj.

- Dolazi kraj sezone i ja ga napominjem na naš dogovor. Ronaldo kaže da se drži toga i ja sam mu dao 30.000 za automobil. Sledećeg dana sam ga prodao za 60.000, kolika je realna cena. Imao sam novac za sjajan odmor na Maldivima tog leta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Huan

    19. april 2023 | 17:24

    Manite se ovih prica koje plasiraju njegove pr sluzbe. Covek je gey. Nego mu to losa reklama pa se krije. I zato moraju ovakvi textovi s vremena na vreme

  • Wyatt

    19. april 2023 | 21:56

    Vajat kao šerif Vajat nije Viat

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA