≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Roma i Murinjo su savršen spoj: Vučica se spasila i posle produžetka dotukla Fejenord za polufinale LE!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučica se spasila u 89. minutu, pa je uspela da se plasira dalje

  • 0
Roma, Fejenord Foto: Tanjug/AP

Liga Evrope je ove sezone jedno od najzanimljivih takmičenja "Starog kontinenta", što je pokazano i u revanš utakmici između Rome i Fejenorda. Vučica iz Rima je imala zaostatak od 1:0, ali je uspela to da nadoknadi i u 89. minutu obebzedi produžetke, a onda u istim i dotukla Fejenord za polufinale!

Roma je na svom Olimpiku u pravoj golgeterskoj večeri slavila protiv Fejenorda sa 4:1, čime su uspeli da se dokopaju polufinala Lige Evrope i tako načine korak napred ka osvajanju još jednog trofeja u Evropi, nakon što su prethodne sezone osvojili i Ligu konferencija.

Vučica se dosta mučila na svom terenu, postigli su gol tek u 60. minutu preko Sponacole i tako su dali podstrek svojim navijačima da mogu do preokreta. Pravi ledeni tuš se dogodio u 80. minutu kada je Igor Paišao postigao gol za 1:1 i tako holandskoj ekipi doneo rezultat koji ih vodi u polufinale, no, tada je Paulo Dibala u 89. minutu postigao gol za 2:1 i produžetke.

Tamo je Roma dočekala svoju šansu, El Šaravi je iskoristio asistenciju Temija Ejbrahama i postigao je gol za 3:1, što je donelo slavlje na čitavom Olimpiku. Prvi produžetak je zaršen tim rezultatom, potom se ušlo i u drugi, a tamo je Lorenco Pelegrini postavio konačnih 4:1.

Čini se kao da je Murinjo naciljao još jedan evro-trofej.

Fudbaleri Rome će u polufinalu igrati protiv Bajera iz Leverkuzena koji je bio ubedljiv protiv Rojal Uniona iz Belgije sa ukupnih 5:2, dok će drugo polufinale činiti Juventus i Sevilja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA