≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Večiti derbi između Partizana i Zvezde, za sada, bez publike

Vreme čitanja: oko 1 min.

Disciplinska komisija FSS je pokrenula postupak povodom nedavnih dešavanja na Banovom brdu

  • 2
FK Crvena Zvezda - FK Partizan Foto: Nikola Tomić

Večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde, 170. po redu, za sada će se igrati bez prisustva publike, dok iste neće biti i u nedelju - u duelu Čukaričkog i Partizana!

Kažemo za sada, jer postoji mogućnost da se situacija za duel večitih promeni. Disciplinska komisija FSS je pokrenula postupak, dok se konkretnije informacije mogu očekivati početkom sledeće sedmice.

Razlog za pokretanje postupka jesu nemile scene sa utakmice Čukaričkog i Partizana koja je prekinuta, a potom odložena i odigrana u četvrtak popodne (1:0).

Navijači Partizana su nekoliko puta prekinuli meč, došlo je i do sukoba sa policijom, da bi fudbaleri crno-belih potom odlučili da ne žele da igraju. U međuvremenu je i glavni sudija Milan Mitić poslao igrače u svlačionicu i utakmica se nije nastavila.

Podsetimo, duel između Partizana i Zvezde planiran je da se igra u sredu popodne u okviru 2. kola plej-ofa Superlige.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skorpion

    21. april 2023 | 14:44

    Znaci da sumiramo, zbog divljanja 50-60 grobara na utakmici Cuka-Partizan kaznjeno je 10-15 hiljada Zvezdinih navijaca da ne mogu doci i pogledati derbi. Vanserijski pametna odluka FSS-a.

  • Emko

    21. april 2023 | 20:26

    Glupa odluka FSS Zveda nema veze sa delom sta se desilo na Banovim Brdom i gde je kaznjena zvezda koja Glupost FSS da Zvezdu kaznu znac umesto da kazne partizan Bez Publike i zamena domacinstva i da se igra na Marakani i da dopuste navijacima zvezde da prate Derbi ovako ovo je takva glupost deca od 15g da su ovu odluku donosila nebi ovako odlucili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA