≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog obećanja jedne navijačice, mnogi muškarci će pratiti rezultat meča 5. lige

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nema sumnje da će se rezultat Reksama gledati "iz minuta u minut", barem na Ostrvu

  • 0
Alav Haf Printskrin: Instagram/ALAW HAF

Fudbaleri Reksama igraju sezonu iz snova i u subotu veče imaju sjajnu priliku da se, prvi put posle 15 godina, plasiraju u viši rang!

Član Nacionalne lige će ugostiti Boreham Vud u 19.30 i ako pobede doživeće promociju, a ovaj meč će definitivno biti zanimljiv i zbog obećanja koje je dala jedna njihova navijačica.

U pitanju je Alau Haf koja svoje golišave fotografije prodaje na "Onlyfans platformi" i koja je spremila šou za sve navijače u subotu veče. Već je najavila da će se "družiti sa alkoholom", kao i da će dati popust za svoj eksplicitan sadržaj.

- Definitivno ću nuditi popuste na svojim ekskluzivnim stranicama kada promocija bude potvrđena. Takođe, razmišljam šta bih još mogla da uradim, tako da su sve ideje dobrodošle -rekla je Alau.

Pomenuta devojka je priznala da je Reksam zavolela posle samo jednog odlaska na stadion, a nema sumnje da će veliki deo muške populacije navijati za ovaj klub u subotu veče:

(Telegraf.rs)

Video: Vreli pozdravi sa plaže od najvatrenije Hrvatske navijačice Ivane Knol: Snimak iz vazduha preznojava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA