≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Apsurd u srpskom fudbalu: Klub priložio isečen snimak utakmice, pa kažnjen mizernom cifrom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je ova kazna srazmerna sa učinjenim?

  • 0
Bane, Gruža Printskrin: Youtube / emisije KCN Raška

Kada neko pomisli da srpski fudbal "nema dalje", neko se potrudi da i to razuveri. Disciplinski sudija zapadnog regiona, Zoran Janković, odredio je kaznu za ekipu Baneta iz zonske lige zbog "nepoštovanja pravila" posle meča sa Gružom, te će ova ekipa platiti kaznu od 150.000 dinara.

Naime, razlog kazne je krajnje apsurdan - ekipa Bane je priložila snimak sa utakmice odigrane 1. aprila, ali i to ne kompletnog meča, već fali izvesni deo od 11 minuta.

Čelnici ekipe "Bane 1931" su svesno isekli deo od 57. do 68. minuta, gde se nalazila i jedna sporna situacija koja je mogla doneti penal ekipi Gruže. Zbog toga je reagovao FS Regiona zapadne Srbije, te ustanovio da je prekršeno pravilo od 3. novembra 2022. godine, kada je donetla odluka da se svaka utakmica mora snimati.

Kazna je usledila brzo, ali je pitanje - da li je ova kazna srazmerna sa delom?

Ipak, bitno je da postoje sankcije. Dok je Bane kažnjen sa 150.000 dinara, kaznu od 50.000 dinara dobio je i Željko Bojović predstavnik kluba "VGSK", koji je na poluvremenu utakmice sa Moravom ulazio u sudijsku svlačionicu i tražio da se "obriše" jedan žuti karton.

(Telegraf.rs)

Video: Bivši fudbaler Partizana postigao gol za tim Nenada Lalatovića i doneo pobedu Mladosti GAT

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA