≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nešto je stvarno trulo u Bajernu: Bavarci primili tri gola za poluvreme, Borusija može na vrh!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Majnc je "dosolio na ranu" Tuhelovoj četi koja prolazi kroz turbulentan period

  • 0
sadio mane Foto: Tanjug/Ap

Nemački šampionat, sasvim neočekivano, postaje krajnje uzbudljiv zbog sve lošijeg Bajerna koji posrće iz kola u kolo. Poraz, treći u poslednjh šest utakmica, Tuhelova četa pretrpela je od Majnca u gostima pred krcatim tribinama "MEWA Arene" i to uprkos vođstvu na poluvremenu golom Sadija Manea. 

Na kraju, potpuno senzacionalnih 3:1 u korist Majnca i novi šamar za poljuljani Bajern i njihove šampionske aspiracije. Dva boda su Bavarci ispred Borusije iz Dortmunda, ali se to može sad promeniti preko noći, Bajern već večeras može pasti na drugo mesto ukoliko najbliži pratilac osvoji tri boda.

Biće ovo, nema dileme, "mrtva trka" za titulu u koju se, ako iskoristi priliku, može umešati i Union Berlin, ali otom potom. Za sve se i dalje pitaju samo Bajern i Borusija.

Bavarci su u Majncu moguće odigrali najgore poluvreme ove sezone, činjenica da su primili tri gola u razmaku od samo 15 minuta možda najbolje svedoči o trenutnom stanju u svlačionici ekipe. Domaćima je bilo potrebno malo, samo taj jedan gol, da shvate da protiv sebe imaju strašan tim sa najnižim stepenom samopouzdanja u ovom trenutku.

Ludovik Ažor je doneo egal u 65. minutu, za delirijum domaćih navijača, Leandro Bareiro je šokirao goste u  73. minutu, da bi Aron Martin u 79. dotukao grogirane Bavarce i naneo im četvrti poraz ove sezone.

Majnc je odneo najvredniju pobedu u aktuelnoj sezoni, pričaće se dugo o tri gola za 15 minuta strašnom Bajernu, o ambijentu za pamćenje...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA