Vreme čitanja: oko 1 min.

Liverpul preživeo Šumare na Enfildu: Lester "okrenuo" Volvse i ponovo gurnuo Everton u zonu ispadanja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aston Vila izvukla bod u Brentfordu

  • 0
mohamed salah Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Liverpula odigrali su sjajnu utakmicu protiv Notingem Foresta i na kraju su uspeli da izađu kao pobednici uz dosta drame, te tako zadrže kakve-takve šanse da se potencijalno domognu plasmana u neko od evropskih takmičenja - 3:2 (0:0).

Verovatno niko nije ni očekivao da bude ovako dramatično posle prvog poluvremena koje je završeno bez golova. Međutim, drugi deo utakmice doneo je čak pet golova, a interesantno je da je uvek Liverpul odlazio u vođstvo.

Prvi pogodak bio je delo Žote iz 47. minuta, ali je Neko Vilijams izjednačio četiri minuta kasnije. Diogo je onda još jednom vratio prednost Liverpulu u 55. minutu, da bi Gibs-Vajt ponovo to anulirao u 67. minutu meča. Ipak, Salah je postavio konačan ishod u 70. minutu susreta i tri boda za Redse.

Lester je došao do pozitivnog rezultata na domaćem terenu protiv Volvsa i to posle preokreta. Lisice su gubile posle samo 13 minuta i gola Kunje, ali je onda došlo do potpunog obrta - 2:1 (1:1).

Prvo je Ihenačo poravnao sa penala u 36. minutu, da bi Timoti Kastanj postao junak u 75. minutu na asistenciju Kristijansena.

Na preostala dva meča viđena je podela bodova. Kristal Palas i Everton su odigrali bez golova, a Brentford i Aston Vila su završili sa 1:1.

(Telegraf.rs)

Video: Bivši fudbaler Partizana postigao gol za tim Nenada Lalatovića i doneo pobedu Mladosti GAT

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA