≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Partizanu je sad i četvrto mesto ugroženo, Vojvodina ubedljiva: Biće velike drame u borbi za Evropu!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novosađani pobedili Pazar 4:0 i došli u egal položaj sa crno-belima

  • 3
Jovan Milošević Foto: MN Press

Fudbaleri Vojvodine pobedili su Novi Pazar 4:0 u 31. kolu Superlige, odnosno 1. rundi plej-ofa i tako nastavili juriš ka plasmanu u Evropu.

Ekipa Radoslava Bataka sada je u bodovnom egalu sa Partizanom na četvrtoj poziciji, s tim da crno-beli imaju meč manje (protiv Čukaričkog na Banovom Brdu).

Novosađani su bili moćni, ubedljivi, Pazarci nisu imali šanse danas na "Karađorđu" a daleko bolju partiju krunisali su golovima Uroša Nikolića u 17. minutu iz penala, Jovana Miloševića u 24, te Nikole Čumića u 61. i Radomira Milosavljevića u 80. minutu.

Gosti su bili nokauitrani, bez mnogo opcija i ideje da se ravnaju kvalitetom sa poletnim "Lalama".

Bio je ovo inače i duel dvojice nekadašnjih saradnika Berbera i Bataka koji su bili na istom zadatku u niškom Radničkom, potom i u Novom Pazaru, a Batak je danas odneo trijumf protiv svog nekadašnjeg asistenta.

Voša će "prenoćiti" u egalu sa Partizanom, no ni Čukarički i TSC nisu predaleko, pa u nastavku sezone, još sedam kola, možda i možemo da svedočimo još uzbudljivijoj borbi za evropske pozicije u Superligi.

Sezona se po Partizan od današnjeg dana još više zakomplikovala.

Superliga, 31. kolo

Petak

Voždovac - Radnički 1923 2:1

Subota

Vojvodina - Novi Pazar 4:0

Crvena zvezda - TSC 18:00

Nedelja

Čukarički - Partizan 18:30

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    22. april 2023 | 19:31

    Za nas je najbolje da zavrsimo na 5 mestu tj.da ne igramo evropska takmicenja, da klub dodje pred bankrot, da se pohapsi uprava odvedu u zatvor i da im se uzme nazad sta su porkali pa da lepo krenemo od pocetka sa klincima, pa polako za par godina da se vratimo u vrh.

  • BOBA

    22. april 2023 | 19:54

    Partizan je prosečna ekipa,Rikardo ih golovima vadio ali ne može stalno,vezni red spor,,,odbrana slaba,a TSC i Čukarički igraju bolji fudbal,Vojvodina isto i meka grobari mole boga da ih Zvezda sve pobedi ali i oni moraju da pobede sve do kraja da bi bili drugi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA