≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Milojević odložio šampionsku euforiju: "Da pobedimo u derbiju, tek onda ću da slavim kako treba"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trener Zvezde mislima već u onome što ga čega u sredu iako je titula obezbeđena

  • 0

Trener Crvene zvedze Miloš Milojević nije se efuorično poneo iako je njegov tim obezbedio klubu šestu uzastopnu titulu prvaka Srbije, ukupno 34. u istoriji i tako, poznato je, obezbedio direktna plasman u Ligu šampioma.

Milojević je izneo svoje utiske posle pobede nad TSC-om 4:0 koja je crveno-belima donela tron, sada i matematički.

- Pre svega sam srećan sto smo dobili utakmciu, mada verovatno nisam svestan važnoti titule jer je Zvezda poslednjih godina navikla navijače na to. Pre svega bih čestitao momcima na svemu, neka ostanu stabilni, nije lako, ali je lepo. Čestitam na trudu, odricanju i na svemu, čestitam i navijačima, i naravno mom stručnom štabu. Takav sam čovek, ne slavim dok ne završimo posao, znam šta nas čeka u sredu, a posle toga ću da proslavim - izjavio je Milojević u mikrofon Arene sport.

Sledi derbi, istina, bez navijača, ali ta činjenica ne umanjuje značaj utakmice i motivacije kod Milojevića.

- Dobro, sad se lakše diše, drugačije je, ali to je derbi, to je ponos, jedna utakmica koju i mi o ni želimo da dobijemo. U boljem smo naletu i ako pristupimo na pravi način mislim da će rezultat doći.

Na pitanje da li će do kraja sezone, jer za to postoji prostor, šansu pružati mlađariji, Milojević je rekao:

- Svakako da hoću. Mislim, videli ste i danas mlađe snage na terenu, ali ne treba to tako da se gleda. Postoje dobri i loši igrači. Postoji i odgovornsot prema klubu, prema instituciji. Morate da produkujete igrače, a da biste produkovali oni moraju da igraju. Mi smo talentovana nacija ali ne prodajemo koliko bi trebalo, a neke lige, slabije u rejtingu, prodaju u prelaznom roku i zarade 70-80 miliona. Mi ne. Postoje razlozi zašto je to tako. Stara nam je liga i to je nešto na čemu mora da se radi. Uvek sam odgovoran i biću i tada, ali nikad na uštrb rezulatata.

semafor Foto: Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA