≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kad neće Bajern, ima ko hoće: Borusija pokerom zasela na čelo Bundeslige

Vreme čitanja: oko 1 min.

Spektakl u Dortmundu i velika pobeda domaćih pred krcatim tribinama

  • 0
fk borusija dortmund Foto: Tanjug/Ap

Pet kola pre kraja fudbalskog šampionata Nemačke došlo je do nove promene u samom vrhu tabele - Bajern Minhen više nije lider. Bavarci su podbacili danas u Majncu (1:3) i ostavili mogućnost prvom pratiocu Borusiji iz Dortmunda da preuzme vođstvo u šampionskoj trci - ovaj poklon se nije smeo propustiti.

Uz uragan "žutog zida", fudbaleri Edina Terzića su do nogu potukli Ajntraht 4:0 i do narednog kola minimum gledaće konkurente sa najvišeg mesta na tabeli.

Pogledajte samo ambijent na stadionu, krcate tribine "Signal Iduna Parka" koje su dale adrenalinski udar igračima, a ovi, u velikom stilu, došli do trijumfa.

Borusija je sav posoa obavila već posle prvog poluvremena.

Strelci u tom intervalu bili su Džad Belingem, Doniel Melen i Mats Humels, za mat gostiju iz Frankfurta, praktično je to bio klasičan nokaut od kojeg se Ajntraht nije oporavio.

Nastava meča bio je čista rutina Borusije.

Malen je još jednim golom, u 66. minutu, zaokružio fenomenalan dan za navijače, za igrače, koji če lepo spavati ove noći...

navijači borusije Foto: Tanjug/Ap

(Telegrafs.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA