Vreme čitanja: oko 1 min.

Slobodan Tedić u odličnoj formi: Postigao dva gola za Barnsli, vodi ih ka brzom povratku u Čempionšip

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je faktički sam "srušio" Oksford junajted

  • 3
Slobodan Tedić Foto: MN Press

Mladi reprezentativac Srbije, Slobodan Tedić koji se trenutno nalazi na pozajmici Mančester sitija u Barnsliju, nastavio je da prikazuje odlične partije ovog vikenda u engleskoj Ligi jedan, što je treći rang takmičenja. 

U pobedi Barnslija protiv Oksford junajteda (2:0), on je bio strelac oba gola za domaćina, što je pomoglo da se zadrže na sjajnom četvrtom mestu i da obezbede plasman u plej-of.

Mala je verovatnoća da će u završnici dograbiti i direktan plasman u Čempionšip, odakle su ispali prošle sezone, ali Srbin će im biti veliki adut u razigravanju. Još nije poznato samo sa kim će Tedić i drugari igrati.

On je danas postigao po gol u oba poluvremena. Prvo je načeo Oksford u prvom minutu nadoknade, a onda im je zadao konačan udarac u 51. minutu, što je bio i konačan rezultat meča.

Ove sezone postigao je četiri gola za svoj tim, pošto je bio strelac još 14. aprila protiv Forest Grina, odnosno Vajkomba 18. marta.

(Telegraf.rs)

Video: Donald Mičel na meču Zvezde: Skakao sam kao lud iza gola

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA