≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

PSV slavio posle velikog skandala protiv Ajaksa: Navijači prekinuli meč, Filipsovci blizu Lige šampiona!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Meč je nastavljen posle oko 20 minuta pauze, a Dušan Tadić i momci nisu se proveli najbolje

  • 0
Stiven Berghuis Foto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia

Apsolutno neverovatne scene gledali smo u velikom derbiju Holadnije na meču između PSV-a i Ajaksa! U momentu kada je domaći tim vodio sa 2:0, navijači Filipsovaca su napravili veliki skandal i prekinuli susret. Ipak, posle nastavka su došli do velike pobede - 3:0.

Naime, nedugo nakon drugog gola za tim iz Ajndhovena koji je postigao Simons, navijači PSV-a su gađali staklenom kriglom gostujućeg fudbalera Stivena Berghuisa.

Ka njemu je poletelo još nekoliko predmeta, a sudija Serdar Gozubujuk koji je delio pravdu i na mečevima Partizana i Zvezde u evropskim takmičenjima, rešio je da ne želi da gleda ovakve ispade, pa je igrače povukao sa terena!

Pojavili su se i prvi snimci na kojima se može videti kako navijači gađaju igrače Ajaksa, a meč je bio nastavljen posle oko 20 minuta.

PSV je preko De Jonga koji je dao i prvi gol u 13. minutu završio posao na 12 minuta pred kraj i tako zadao bolan udarac Kopljanicima koji će tako verovatno ostati bez Lige šampiona.

Sada imaju tri boda manje od PSV-a, a raspored im takođe ne ide na ruku. Moraće Dušan Tadić i saigrači dosta da se oznoje kako bi došli do cilja, ali i da veruju u sreću.


(Telegraf.rs)

Video: Zvezda proslavila titulu na meču sa TSC

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA