Vreme čitanja: oko 1 min.

Gori Napulj! Vlahoviću poništili gol, Napoli pobedio Juve u sudijskoj nadoknadi i stigao na korak od titule

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đakomo Raspadori je heroj Napolitanaca

  • 5
FK Milan, FK Juventus Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Napolija došli su do velike pobede nad Juventusom u Torinu od 1:0, koja ih je matematički približila osvajanju titule u Italiji, prve posle 33 godine!

Junak meča bio je rezervista Đakomo Raspadori, koji je zatresao mrežu Ščesnog duboko u sudijskoj nadoknadi posle odličnog centaršuta Elmasa sa desne strane, za totalnu ludnicu na Alijanc stadionu.

Zakuvalo se potpuno u derbiju Italije u samom finišu meča. Vlahović je meč počeo sa klupe, dok je Kostić bio starter.

Kostić je izmenjen u 61. minutu, kada je umesto njega u igru ušao Federiko Kijeza, dok je Vlahović šansu dobio tek u 90. minutu, kada je zamenio Arkadijuša Milika.

I malo je nedostajalo da Vlahović bude junak meča, jer je postigao gol u sudijskoj nadoknadi, ali je on poništen, jer je prethodno Kijeza s loptom izašao u gol aut pre nego što je dodao loptu do Srbina, koji je odlično reagovao i ubacio loptu u mrežu.

Ovo je bio drugi poništen gol Juventusu na ovom meču, jer je prethodno poništen i gol Anhelu di Mariji u 83. minutu, zbog faula koji je prethodio akciji kod gola, a tada je VAR reagovao i pozvao sudiju da pogleda situaciju.

Posle ove pobede Napoli ima 17 bodova prednosti u odnosu na Lacio i sada je nadomak situacije da i matematički osigura titulu. Do kraja je u Italiji ostalo još sedam kola, a Napoli bi već u narednom kolu mogao i matematički da obezbedi titulu ukoliko pobedi Salernitanu na svom terenu, a Lacio ne pobedi Inter na gostovanju.

(Telegraf.rs()

Video: "Važno mi je da Partizan ode na F4": Žoc podigao papire, pa izgovorio jake reči pred put u Madrid

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA