≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajemo: Ovo je stadion na kom će Čukarički igrati Evropu, ako je izbori

Vreme čitanja: oko 1 min.

Brđani se najverovatnije sele u Loznicu za evro-mečeve, jer su oduševljeni onim što su tamo videli

  • 7
FK Čukarički - FK Partizan Foto: Marko Jovanović

Pobedom protiv Partizana, drugom uzastopnom u četiri dana, fudbaleri Čukaričkog napravili su veliki evropski korak i trenutno se nalaze na drugom mestu Superlige Srbije!

Imaju tri boda više od TSC -a kom gostuju u sledećem kolu, dok su osam ispred crno-belih i Vojvodine i jednom rukom su prigrlili to treće mesto koje na kraju najverovatnije donosi najmanje grupnu fazu Lige konferencija.

Nema sumnje da bi to bio veliki uspeh za Čukarički, mada je svima jasno da bi kvalifikacije za Ligu šampiona (drugoplasirani ide tamo) bile prava nagrada za sve ono dobro što se na Banovom brdu radilo u poslednjih 10 godina.

U slučaju da izbore Evropu, Čukarički će doduše morati da traži stadion na kom će igrati kvalifikacije i eventualnu grupnu fazu nekog takmičenja. A prema nezvaničnim saznanjima Telegrafa - to će biti najverovatnije novoizgrađeni stadion Loznice, čije otvaranje se očekuje krajem maja!

Saznali smo da je sportski direktor kluba Vladimir Matijašević nedavno boravio na pomenutom stadionu kapaciteta 8.500 mesta i oduševljen je onim što je video, tako da dileme oko izbora neće biti kada je u pitanju Čuka. Nema sumnje da bi eventualno igranje grupne faze LŠ, LE ili LK u Loznici bila velika stvar za promociju srpskog fudbala, kao i samog stadiona.

Brđani su do sada na svom terenu igrali sve one mečeve koje su mogli, da bi potom prelazili na stadion Partizana kao što je to bio slučaj prošle i pretprošle godine protiv Hamarbija i AZ Alkmara u 3. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Čuka u narednom kolu, već smo rekli, gostuje TSC-u, a potom i Zvezdi na Marakani. Zatim dočekuju Vojvodinu i Novi Pazar, kao i kragujevački Radnički u poslednjem kolu, dok pre toga gostuju Voždovcu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ssss

    24. april 2023 | 12:23

    Vise ce publike svakako imati u Loznici ili Leskovcu nego na Banovom Brdu.

  • Markoniiii

    24. april 2023 | 12:19

    Neka malo sad Čuka i TSC igraju evropu i donose bodove Zvezdaniii....a Partizan da Bog da izgubio sve do kraja.....evo ja kao Grobar želim....

  • Sims

    24. april 2023 | 10:50

    Prva tri plasirana su sigurno u grupnoj fazi Liga Sampiona Uefa i Konfrrencije samo Partizan mora da se kvalifikuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA