Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li se Radonjić vraća na Marakanu? Mrkela: "Pratimo ova dva špica, u kontaktu smo i sa 3 bivša igrača"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crveno-beli će biti aktuvni u letnjem prelaznom roku, prema rečima sportskog direktora kluba

  • 15
FK Crvena Zvezda - FK Partizan, Derbi, Finale Kupa Foto: Nikola Tomić

Sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela, gostovao je na televiziji Arena sport, gde je pričao i o predstojećem prelaznom roku, gde se očekuje da Zvezda bude prilično aktivna.

Mrkela je priznao da se prate Mateo Kasiljera, napadač Zenita iz Sankt Petersburga, kao i Žan Filip Kraso iz Sent Etjena.

- Obojica su na našem radaru već neko vreme. Kasijera je bio naš prvi pik prošlog leta, ali nismo mogli da se takmičimo sa ponudom od 6.500.000 evra koliko je za njega platio Zenit. Kraso jeste jedan od igrača koji su nama u ovom trenutku interesantni. On je špic, a može da igra i kao desetka - rekao je Mrkela.

Takođe, sportski direktor crveno-belih ističe da klub održava kontakte sa trojicom bivših igrača, koji bi već na leto mogli da se vrate na Marakanu. U pitanju su Luka Milivojević, Mihailo Ristić i Nemanja Radonjić.

- To su naši bivši igrači koje dosta dobro znamo i redovno smo u kontaktu. Naravno, ciljevi rada našeg skautinga su i igrači koji bi eventualno mogli da se vrate. Stalno ispitujemo situaciju, razgovaramo sa njima. Ako se poklopi naš interes da nam je potreban igrač na toj poziciji, a oni u tom trenutku nemaju neku astronomsku ponudu, sve je moguće - rekao je Mrkela.

Podsetimo, Zvezda će naredne sezone igrati u Ligi šampiona, što joj daje dobru polaznu tačku za pregovore sa atraktivnijim imenima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    24. april 2023 | 19:18

    Радоња брат наш луди!🔴⚪️🏆💪

  • Posmatrač

    24. april 2023 | 18:58

    Mrkela, care!

  • Mačvanin

    24. april 2023 | 20:24

    Eto mi Partizanovci poklonićemo vam dva centarfora " vučelića i vazuru " platićemo vam samo ih uzmite ali bez prava da ih vratite .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA