≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tuga za srpski fudbal: Preminuo Igor Kalaba

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lider Prve lige Srbije se emotivno oprostio od svog bivšeg trenera

  • 4
Igor Kalaba Foto: Instagram.com/kalaba80/

Tužna vest potresla je srpski fudbal. Nekadašnji srpski fudbaler i bivši trener IMT-a, lidera Prve lige Srbije, Igor Kalaba (43), preminuo je u ponedeljak.

- Sa velikom tugom i žaljenjem vas obaveštavamo da je preminuo Igor Kalaba, bivši trener našeg kluba. Nekada jedan od najtalentovanijih fudbalera u Srbiji, a kasnije izuzetan trener, ostaće upamćen kao stručnjak koji je prvi put u istoriji uveo Omladince IMT-a u Omladinsku ligu Srbije i prošlu sezonu završio sa velikim uspehom.

- Igor je bio veoma važan član naše sportske porodice, voljen od strane svih u klubu, a naročito igrača koje je trenirao i koji su fudbalski rasli zahvaljujući njegovom znanju. Igore, neka ti je večna slava i hvala ti na svemu - napisali su na društvenim mrežama.

Kalaba je tokom karijere igrao za Zemun, Dorćol, Voždovac, BASK, Radnički iz Obrenovca, Srem i Srema iz Jakova.

Prošao je omladinsku školu Crvene zvezde, gde  bio u generaciji sa Dejanom Stankovićem i ostalim velikim talentima sa Marakane. Takođe je na Marakani radio i kao trener u mlađim kategorijama, vodio je generaciju 2000 u pionirima i kadetima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by FK IMT (@fk.imt)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA