Vreme čitanja: oko 1 min.

Nova bruka Kristijana Ronalda u Saudijskoj Arabiji: Portugalac ispao iz Kupa, izgubio od ekipe s 10 igrača

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo niko nije očekivao...

  • 1
kristijano ronaldo Foto: twitter/M30Xtra

Otišao je Kristijano Ronaldo da "uči" ljude u Saudijskoj Arabiji da igraju fudbal, ali je sve češće da on dobija lekcije od njegovih protivnika. To se videlo i u Kupu Kralja, gde je Al Nasr poražen od Al Vehde sa 1:0, čime su i ispali iz ovog takmičenja.

Ne može se reći da je Ronaldo baš dobro pojačanje za ekipu Al Nasra, koja je već poražena u Super Kupu Rijada, Super Kupu Saudijske Arabije, izgubili su i prvu poziciju u prvenstvu, dok su sada ispali i iz nacionalnog Kupa.

Jednostavno, ne ide ekipi Al Nasra, što se videlo i u ovoj utakmici gde su statistički bili znatno bolji od rivala, ali nisu uspeli da dođu do pobede.

Da stvar bude gora, tim za koji nastupa Kristijano Ronaldo je imao i igrača više čitavo drugo poluvreme, ali ni to nije bilo dovoljno ovoj ekipi da dođe do pobede, pa će Ronaldo morati pognute glave da nastavi takmičenje samo u prvenstvu.

Mogao je Ronaldo i da spasi svoj tim, ali je njegov udarac pogodio prečku. Jedini pogodak na meču je bio deo Bigela u 23. minutu utakmice.

(Telegraf.rs)

Video: Zver od skoro 285.000 evra: Kristijano za Božić iznenadio Georginu novim Rols Rojsom kabrioletom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćupričanin

    24. april 2023 | 22:59

    Buraz,aj ti polako u penziju... Batali kopačke,dosta je bilo....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA