Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte kako su Zvezdini klinci dali Partizanu 6 golova za 25 minuta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Junak je bio Aleksa Vasilić koji je postigao het-trik

  • 4
Mlađi kadeti Crvena zvezda Printskrin: Youtube/Zvezda TV

Mlađi kadeti Crvene zvezde napravili su sjanu uvertiru za 170. večiti derbi kada je u pitanju njihov klub, jer su u derbiju protiv vršnjaka iz Partizana ubedljivo slavili rezultatom 6:2!

Ono što je svakako privuklo najveću pažnju jeste taj furiozan start crveno-belih koji su sve golove postigli u rasponu od 3. do 25. minuta prvog poluvremena.

Zvezdini klinci su već na startu meča pokazali da su i te kako raspoloženi za igru, kada je Aleksa Vasilić zatresao mrežu Jovanovića po prvi put. Isti igrač pogodio je i u sedmom minutu, dok je Đorđević samo minut kasnije povisio na 3:0.

Stefan Mladenovski se pobrinuo da golovima u 13. i 16. Zvezda ima visokih 5:0, da bi se Partizan preko Kostića u 23. upisao na semafor. Na kraju Vasilić je u 26. zabeležio het-trik, dok je Totić u 72. postavio konačan rezultat.

Crveno-beli sada imaju devet bodova više od Partizana, uz meč više, a vi sve golove Zvezde možete pogledati u video snimku ispod od 7.30 do 29.44 minuta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA