Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo je sastav Zvezde za 170. večiti derbi: Milojević napada Partizan svim silama, ima jednu dilemu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trener crveno-belih izvodi na teren najjače što ima

  • 30
Fk Crvena zvezda sastav  prazan Miloš Milojević Foto: Telegraf.rs, Marko Jovanović

Fudbalski večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde na programu je u Humskoj u sredu od 18.30, a praznik srpskog fudbala biće uskraćen za ono što je na derbiju i najlepše - atmosfera i navijanje koje prikazuju Grobari i Delije.

Ovaj derbi će se igrati pred praznim tribinama zbog kazne koja je izrečena Partizanu za nerede koje su Grobari izazvali nedavno na utakmici poslednjeg kola regularnog dela šampionata protiv Čukaričkog na Banovom brdu, kada su prekinuli meč i tukli se sa policijom.

Ovaj derbi rezultatski Zvezdi ne znači mnogo, jer je već osvojila titulu, ali je za Partizan od velike važnosti, jer mu "gori pod nogama" u borbi za Evropu.

Ali, ne postoji nebitan večiti derbi, pa tako nema sumnje da će i Zvezda maksimalno motivisano ući u meč, a pošto je rezultatski rasterećena, možda sada i vidimo lepršaviju igru nego što je to bio slučaj na poslednjem derbiju, koji je bio jedan od lošijih u poslednje vreme kada je igra u pitanju.

I sam trener Zvezde, Miloš Milojević, posle osvajanja titule protiv TSC-a rekao je da će slaviti tek nakon večitog derbija, što najbolje ilustruje koliko mu je ovaj meč bitan.

To pokazuje i sastav sa kojim će započeti meč, a to je najjača moguća startna postava.

Kako nezvanično saznajemo, Milojević ima samo jednu dilemu, a to je pozicija levog beka, odnosno, da li će meč početi Milan Rodić, ili Irakli Azarov.

Trenutno više šansi da započne derbi ima Rodić, ali će odluka biti doneta tek u poslednji čas.

Ostatak tima trebalo bi da bude identičan kao na meču sa TSC-om.

Na golu Milan Borjan. Poslednju liniju će činiti Vigo - Eraković - Dragović i Rodić ili Azarov.

Zadnji vezni je Srđan Mijailović, a ispred njega Kanga i Ivanić kao motori veznog reda. Po desnom boku će na krilu dejstvovati Bukari, po levom Katai, a u špicu je mesto rezervisano za Aleksandra Pešića.

FK Crvena zvezda SASTAV 1 GRAFIKA Foto: Telegraf.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Papilon

    25. april 2023 | 20:39

    Ovaj poremeceni lik napisao 10 komentara protiv Pesica pod razlicitim nickovima, covece leci se i oslobodi nas svojih gluposti.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    25. april 2023 | 20:01

    Звезда треба да се потруди да им обезбеди мирно гледање Српских клубова у европи, онако, у хладовини, из фотеље, без оптерећивања да ће морати да путују негде ван Бг...

  • Aca LJotic

    25. april 2023 | 20:20

    Da sutra dobijemo Veciti Derbi i da se polako spremamo za proslavu nove Titule.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA