Vreme čitanja: oko 1 min.

Tati Kasteljanos četiri - Real Madrid dva: Argentinac iz Đirone "pokerom" uništio "Kraljevski klub"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Argentinski napadač je odigrao utakmicu karijere

  • 1
FK Real Madrid - FK Čelsi Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Reala iz Madrida su doživeli pravu bruku, pošto su poraženi od Đirone u 31. kolu La Lige sa ubedljivih 4:2, čime su se praktično i oprostili od titule u prvenstvu, jer Barselona sada ima prilike da ode na ogromnih 14 bodova prednosti.

Realu je ovo meč bio "biti ili ne biti", a očigledno nisu mogli pod pritiskom i takmičenje u Ligi šampioni ga je izmorilo, te je došlo ono čega su se najviše plašili - poraz od ekipe koja se nalazi na sredini tabele.

Da stvar bude gora, ujedno i bolja za Đironu, sva četiri pogotka za ovu ekipu su bila delo Tatija Kasteljanosa, argentinskog napadača koji je na ovaj način uspeo i da skrene pažnju na sebe, te se na leto već može očekivati interes nekog većeg kluba.

Tati Kasteljanos je u prva 24 minuta postigao dva gola, a Vinisijus Žunior je smanjio na 2:1 u 34. minutu. Ponadao se Real da može do preokreta, ali već na drugom startu je Tati Kasteljanos postigao još jedan gol, njegov treći na meču.

Isti fudbaler je posle samo 16 minuta u drugom poluvremenu postigao i još jedan gol, svoj četvrti, a Real je uspeo da smanji preko Lukasa u 85. minutu.

(Telegraf.rs)

Video: "Ajde na pivo Ostoja": Grobari zvali predsednika Partizana na piće

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA